Ultima oră
Turneul de la Roma: Elena Rîbakina, deţinătoarea trofeului, s-a retras. Pe cine va înfrunta Irina Begu în turul doi Turneul de la Roma: Elena Rîbakina, deţinătoarea trofeului, s-a retras. Pe cine va înfrunta Irina Begu în turul doi
La doar 30 de ani, Dominic Thiem şi-a anunţat retragerea: "Sezonul 2024 va fi ultimul"
La doar 30 de ani, Dominic Thiem şi-a anunţat retragerea: "Sezonul 2024 va fi ultimul"
Veste uriaşă primită de Dinamo înaintea finalei cu UTA Veste uriaşă primită de Dinamo înaintea finalei cu UTA
OFICIAL | La 35 de ani, Valerică Găman a semnat un nou contract OFICIAL | La 35 de ani, Valerică Găman a semnat un nou contract
Robert Niţă, primele reacţii după ce a fost atacat de conducerea Rapidului: „Este părerea mea, mi-o susţin” Robert Niţă, primele reacţii după ce a fost atacat de conducerea Rapidului: „Este părerea mea, mi-o susţin”
Încep negocierile pentru noul antrenor al Rapidului! Zile decisive pentru viitorul clubului din Giuleşti Încep negocierile pentru noul antrenor al Rapidului! Zile decisive pentru viitorul clubului din Giuleşti

VIDEO | Inter a cucerit titlul în Serie A, după un succes împotriva marii rivale

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 22 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21567492/3/profimedia-0867065484.jpg

Inter Milano a învins luni seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia AC Milan, în Derby della Madonnina.

Cu această victorie Inter a devenit, matematic, campioana Italiei.

Inter a deschis scorul relativ repede, în minutul 18, când a marcat Acerbi. În continuare, Thuram a trecut pe lângă majorarea scorului, în minutul 38, dar şi Sommer a avut câteva intervenţii salvatoare în poarta oaspeţilor. Thuram şi-a trecut însă numele pe lista marcatorilor, imediat după pauză, în minutul 49. Milan a redus din diferenţă în minutul 80, prin Tomori. Fiecare echipă a avut câte un jucător eliminat, în minutul 90+3, Theo Hernandez (AC Milan) şi Dumfries (Inter).
AC Milan a mai avut un jucător eliminat, în minutul 90+7, pe Davide Calabia,şi Inter s-a impus cu 2-1. Echipa lui Simone Inzaghi a devenit matematic campioană a Italiei, cucerind titlul cu numărul 20 din istorie.

Într-un alt meci, AS Roma a pierdut cu 1-3, pe teren propriu, meciul cu Bologna. Azmoun (min. 56) a marcat pentru gazde, în timp ce bolognezii au înscris prin El Azzouzi (min. 14), Zirkzee (min. 45)  şi Saelemaekers (min. 65).

În clasament, Inter Milano are 86 de puncte şi este matematic campioană, Milan este pe locul secund, cu 69 de puncte, Bologna este pe 4, cu 62 de puncte, iar AS Roma ocupă poziţia a cincea, cu 55 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele