Ultima oră
Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi” Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi”
FRL: Lupta pentru JO de la Paris continuă la Istanbul pentru Răzvan Arnăut şi Nicu Ojog FRL: Lupta pentru JO de la Paris continuă la Istanbul pentru Răzvan Arnăut şi Nicu Ojog
VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Duelul codaşelor din play-off VIDEO | Sepsi - Rapid, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Duelul codaşelor din play-off
Olympiakos produce o surpriză uriaşă în Conference League! Grecii vor juca pentru trofeu cu Fiorentina Olympiakos produce o surpriză uriaşă în Conference League! Grecii vor juca pentru trofeu cu Fiorentina
Ana Bogdan, aproape de o victorie de răsunet la Roma. Nu vom avea duel românesc în turul trei Ana Bogdan, aproape de o victorie de răsunet la Roma. Nu vom avea duel românesc în turul trei
Se cunoaşte finala Europa League! Un nou meci fabulos făcut de Bayer Leverkusen Se cunoaşte finala Europa League! Un nou meci fabulos făcut de Bayer Leverkusen

VIDEO | Suporterii nu l-au iertat pe Messi şi l-au fluierat. PSG, victorie la scor cu Ajaccio

PSG Publicat pe 14 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21124017/1/profimedia-0775686405.jpg

Paris Sant-Germain a învins, sâmbătă, cu scorul de 5-0, formaţia Ajaccio, în etapa a XXXV-a a campionatului Franţei.

Golurile au fost marcate Ruiz (22), Hakimi (32), Mbappe (47) şi (54) şi Youssouf (73-autogol).

În urma acestui rezultat, Ajaccio a retrogradat în Ligue 2.

Sâmbătă seară, Lionel Messi a fost fluierat de o parte a publicului şi aplaudat de alta.

Radu Banciu îl pune la zid pe Messi

Lionel Messi a vizitat Arabia Saudită, la începutul săptămânii, pentru a-şi onora contractul de sponsorizare cu Biroul Saudit de Turism.

Lionel Messi şi-a cerut scuze vineri, pe reţelele de socializare, după ce a călătorit în Arabia Saudită fără acordul clubului.

Suspendat de gruparea pariziană, Lionel Messi a postat pe contul său de Instagram un mesaj video în care îşi cere scuze.

Totuşi, Radu Banciu nu a fost impresionat de scuzele lui Lionel Messi. Jurnalistul susţine că nu este posibil să primeşti 3 milioane de euro pe lună şi să uiţi că ai antrenament. 

Jurnalistul Prima Sport l-a adus în discuţie şi pe Cristiano Ronaldo, care a confundat ţara unde evoluează cu Africa de Sud. 

”A zis: a, îmi pare rău, eu nu ştiam. La 3 milioane de euro pe lună, nenorocitule, tu nu ştiai că ai atrenament? Ţi-au dat ăia 3 de milioane de euro pe lună ca să îi reprezinţi.

Tu care eşti un analfabet. Ce să reprezinţi? Tu nici nu ştii unde e Arabia Saudită pe hartă. Cum a făcut Ronaldo. I-a confundat cu Africa de Sud tembelul ăla când s-a dus.

Cine are dreptate? Noi sau puritani ăştia de la TV care vin îmbrăcaţi la costume să vorbească de ei în termeni elogioşi?”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele