Ultima oră
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea

Naţionala de tineret s-a reunit la Buftea

România U21 Publicat de Tudor Moisa pe 13 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21383152/1/romania-u21-armenia-u21-amical-13-10-2023.jpg

Naţionala de tineret s-a reunit pentru meciurile din luna noiembrie, din preliminariile Euro-2025. La reunirea de duminică, de la Buftea, au sosit o parte dintre tricolorii convocaţi şi au participat deja la o şedinţă de pregătire.

Naţionala României U21 continuă parcursul spre EURO U21 din 2025 cu două meciuri în luna noiembrie. Primul joc va fi cu Albania, pe teren propriu, după care tricolorii vor întâlni Elveţia, în deplasare.

Primul meci va avea loc la 17 noiembrie, iar al doilea în 21.

Selecţionerul Daniel Pancu a avut la dispoziţie 13 jucători: Andrei Borza, Alexandru Roşca, Otto Hindrich, Răzvan Sava, Matei Ilie, Louis Munteanu, Constantin Grameni, Luca Mihai, Adrian Mazilu, Cristian Ignat, Mario Tudose, Denis Radu şi Alexandru Musi.

După antrenament, în cantonament au mai sosit Cătălin Vulturar, Rareş Ilie, Marius Corbu, Octavian Popescu, Alexandru Pantea, Vladislav Blănuţă. Luni urmează să ajungă şi restul tricolorilor, scrie frf.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele