Ultima oră
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-2. Moldovenii au de tras pentru a scăpa de retrogradare VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-2. Moldovenii au de tras pentru a scăpa de retrogradare
Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi” Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi”
Un titular de la CFR Cluj l-a înjurat pe David Miculescu! Care a fost reacţia jucătorilor campioanei Un titular de la CFR Cluj l-a înjurat pe David Miculescu! Care a fost reacţia jucătorilor campioanei
Minaur Baia Mare, înfrângere cu Valur şi în returul semifinalelor din European Cup
Minaur Baia Mare, înfrângere cu Valur şi în returul semifinalelor din European Cup
Bologna se încurcă de codaşa Udinese şi ratează şansa de a urca pe podium în Serie A Bologna se încurcă de codaşa Udinese şi ratează şansa de a urca pe podium în Serie A
Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul” Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul”

Alvaro Morata, huiduit de fanii marii rivale. ”Mi-a fost ruşine”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 27 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21537972/1/morata.jpg

Selecţionerul Spaniei, Luis de la Fuente, a declarat că i-a fost ruşine atunci când a auzit fluierături din tribunele arenei Santiago Bernabeu, marţi seară, în timpul meciului amical cu Brazilia (3-3).

În timpul meciului amical cu Brazilia (3-3), disputat marţi seara, Alvaro Morata, căpitanul echipei La Roja şi jucător la Atlético Madrid, a fost fluierat de fanii clubului rival.

"Mă doare profund că în ţara mea un jucător al echipei naţionale, căpitanul care este un model pentru noi, este fluierat", a declarat De La Fuente. "Ca spaniol, mi-e ruşine să aud aceste huiduieli. Fanii trebuie să lase deoparte loialitatea faţă de club. Este vorba de naţionala Spaniei, fie că este vorba de un amical sau de o competiţie oficială".

Chiar şi selecţionerul Braziliei, Dorival Junior, a fost surprins de acest comportament: "Am văzut multe lucruri în fotbal, dar niciodată aşa ceva".

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri