Ultima oră
Dan Petrescu a dat cărţile pe faţă înaintea meciului cu FCSB: „Îmi dau cuvântul de onoare! Cum să fac aşa ceva?” Dan Petrescu a dat cărţile pe faţă înaintea meciului cu FCSB: „Îmi dau cuvântul de onoare! Cum să fac aşa ceva?”
Turneul de la Roma: Elena Rîbakina, deţinătoarea trofeului, s-a retras. Pe cine va înfrunta Irina Begu în turul doi Turneul de la Roma: Elena Rîbakina, deţinătoarea trofeului, s-a retras. Pe cine va înfrunta Irina Begu în turul doi
La doar 30 de ani, Dominic Thiem şi-a anunţat retragerea: "Sezonul 2024 va fi ultimul"
La doar 30 de ani, Dominic Thiem şi-a anunţat retragerea: "Sezonul 2024 va fi ultimul"
Veste uriaşă primită de Dinamo înaintea finalei cu UTA Veste uriaşă primită de Dinamo înaintea finalei cu UTA
OFICIAL | La 35 de ani, Valerică Găman a semnat un nou contract OFICIAL | La 35 de ani, Valerică Găman a semnat un nou contract
Robert Niţă, primele reacţii după ce a fost atacat de conducerea Rapidului: „Este părerea mea, mi-o susţin” Robert Niţă, primele reacţii după ce a fost atacat de conducerea Rapidului: „Este părerea mea, mi-o susţin”

VIDEO | Girona trece la pas de Cadiz şi continuă bătălia pentru podium

La Liga Publicat de Daian Cutu pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21565433/1/girona.jpg

Girona a trecut clar pe teren propriu, scor 4-1, de formaţia Cadiz, în etapa a 33-a din La Liga.

Girona s-a impus acasă, pe stadionul Municipal de Montilivi, într-un meci cu o echipă din coada clasamentului La Liga, meci controlat total de formaţia lui Michel. Eric Garcia şi Ivan Martin au marcat golurile primei reprize, în minutele 9 şi 22, iar Dovbyk a făcut 3-0 în minutul 71. Chiar dacă Escalante a înscris pentru Cadiz zece minute mai târziu, Portu a refăcut imediat  diferenţa de trei goluri, în minutul 82, şi Girona a bifat a 21-a victorie stagională.

Echipa catalană este pe locul 3 în clasament, cu 68 de puncte, şi încearcă să reziste atacului pe care Atletico Madrid (61 de puncte) încearcă să îl dea pentru ultima poziţie a podiumului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele