Ultima oră
Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său la naţionala României! ”Primul loc în inima mea” Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său la naţionala României! ”Primul loc în inima mea”
Mihai Butean, pe picior de plecare de la Hermannstadt! E dorit de altă formaţie din Superliga Mihai Butean, pe picior de plecare de la Hermannstadt! E dorit de altă formaţie din Superliga
Nu e Martin O'Neill! Cine e antrenorul cu CV fabulos ce o va pregăti pe Rapid în sezonul viitor Nu e Martin O'Neill! Cine e antrenorul cu CV fabulos ce o va pregăti pe Rapid în sezonul viitor
Drogba a aprins vasul olimpic în faţa stadionului Velodrome Drogba a aprins vasul olimpic în faţa stadionului Velodrome
Şoc în NBA! Un fost baschetbalist, condamnat la peste trei ani de închisoare Şoc în NBA! Un fost baschetbalist, condamnat la peste trei ani de închisoare
Româncele sunt pe val la Foro Italico. Sorana Cîrstea şi Jaqueline Cristian s-au calificat în turul trei Româncele sunt pe val la Foro Italico. Sorana Cîrstea şi Jaqueline Cristian s-au calificat în turul trei

VIDEO | LA Lakers a trecut de New Orleans Pelicans şi s-a calificat în playoffs

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21561201/1/profimedia-0865536064.jpg

LA Lakers a trecut de New Orleans Pelicans, scor 110-106, în NBA play-in. În urma acestui succes, formaţia din California s-a calificat în playoffs.

New Orleans a început tare meciul şi a avut un avans de 10 puncte în startul sfertului al doilea (36-26), dar Lakers a replicat cu un run de 32-8, ducând scorul la 44-58.

Diferenţa de peste 10 puncte s-a menţinut până în finalul sfertului al treilea, atunci când Pelicans a început să se apropie. Mai mult decât atât, New Orleans a şi egalat scorul, în sfertul al patrulea, dar Lakers a reuşit, într-un final, să se impună.

LeBron James a înscris 23 de puncte, la care a adăugat 9 recuperări şi 9 pase decisive. De la Lakers s-au mai remarcat Russell, cu 21 de puncte şi 6 pase decisive, iar Anthony Davis a înscris 20 de puncte şi a recuperat mingea de 15 ori.

De la Pelicans, Zion Williamson a marcat nu mai puţin de 40 de puncte, la care a adăugat şi 11 recuperări, dar nu a prins finalul de meci pe teren, fiind nevoit să meargă la vestiare din cauza unei accidentări. Zion a fost singurul jucător de la Pelicans care a înscris mai mult de 12 punce, Ingram şi CJ MCCollum având o prestaţie foarte proastă.

În urma acestui succces, Lakers s-a calificat în playoffs, unde o va întâlni pe campioana Denver Nuggets, într-o reeditare a finalei Conferinţei de Vest din sezonul trecut.

 

Pelicans se va lupta pentru ultimul loc în playoffs cu Sacramento Kings, care a eliminat-o pe Golden State Warriors, scor 118-94. Câştigătoare dintre New Orleans şi Sacramento se va duela cu Oklahoma City Thunder în prima rundă din playoffs.

 

În noapte de miercuri spre joi vor avea loc meciurile de play-in din Conferinţa de Est. Philadelphia o va întâlni pe Miami Heat, într-un duel pentru locul al şaptelea, iar pierzătoare se va duela, pentru poziţia a opta, cu învingătoarea dintre Chicago Bulls şi Atlanta Hawks.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele