Ultima oră
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”
Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano
Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului

VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 26 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21573042/1/dinamo-bucuresti-fc-voluntari-play-out-superliga-superbet-26-04-2024.jpg

Dinamo a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Superligii. 

Gnahore a deschis scorul în minutul 35, printr-un şut deviat care a ajuns cu noroc în poartă. Ilfovenii au egalat două minute mai târziu, prin Cascini.

Antrenorul ilfovenilor, Florin Pîrvu s-a declarat dezamăgit de rezultat şi consideră că remiza nu mulţumeşte pe nimeni.

”Ambele echipe şi-au dorit să câştige. Sunt mulţumit de atitudinea băieţilor, de jucătorii care au intrat pe parcurs, au intrat cu atitudine.

Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva, poate pe celelalte contracandidate. Sperăm să luăm punctele rămase până la final. În play-out s-a jucat cu multă intensitate, echipele sunt echilibrate din punct de vedere valoric. Nu vreau să mă gândesc la retrogradare, mai avem două meciuri, important este să ne îndeplinim obiectivul.

Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, poate se putea da ceva la acea fază la care Carnat a scăpat singur. Au avut un plus astăzi, suporterii, îi ajută foarte mult, dar vrem să ne gândim doar la ce avem noi de făcut.

Puteam să închidem meciul prin bara lui Nicu Carnat şi la ratarea lui Florea. Presiunea este imensă, creşte de la etapă la etapă. Asta afectează şi prestaţiile jucătorilor”
, a spus Pîrvu, după meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele