Ultima oră
VIDEO | Legendarul Carlo Ancelotti îşi mai trece un trofeu în palmares. "Visul continuă!" VIDEO | Legendarul Carlo Ancelotti îşi mai trece un trofeu în palmares. "Visul continuă!"
VIDEO | ”Fratele meu mai mic este acolo şi încerc să fiu un model”. Jude Bellingham, copleşit de emoţii VIDEO | ”Fratele meu mai mic este acolo şi încerc să fiu un model”. Jude Bellingham, copleşit de emoţii
Borussia Dortmund, mesaj după finala de LC pierdută. ”Fotbalul nu este un basm şi nu există întotdeauna finaluri fericite” Borussia Dortmund, mesaj după finala de LC pierdută. ”Fotbalul nu este un basm şi nu există întotdeauna finaluri fericite”
VIDEO | Imagini fabuloase pe Wembley! Real Madrid este din nou regina Europei VIDEO | Imagini fabuloase pe Wembley! Real Madrid este din nou regina Europei
E gata! Jose Mourinho a anunţat unde va antrena. Se conturează transferuri stelare E gata! Jose Mourinho a anunţat unde va antrena. Se conturează transferuri stelare
VIDEO | Borussia Dortmund - Real Madrid 0-2. ”Galacticii” cuceresc pentru a 15-a oară Liga Campionilor! VIDEO | Borussia Dortmund - Real Madrid 0-2. ”Galacticii” cuceresc pentru a 15-a oară Liga Campionilor!

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor

Alte campionate externe Publicat pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21595161/1/profimedia-0842081053.jpg

Fostul selecţioner al Turciei, Fatih Terim, şi-a anunţat plecarea de la clubul grec Panathinaikos, cu un meci înainte de finalul sezonului, relatează AP.

Terim, în vârstă de 70 de ani, a precizat vineri, într-un mesaj online, că îşi încheie mandatul de cinci luni la club, după o întâlnire cu proprietarii.

"Planurile noastre pentru sezonul 2024-2025 nu s-au aliniat", a spus Terim, care a câştigat opt titluri de campion în ţara sa natală ca antrenor al echipei Galatasaray.

El a mulţumit fanilor echipei Panathinaikos şi personalului clubului, adăugând: "Îi doresc sincer un viitor plin de succes lui Panathinaikos."

Panathinaikos a confirmat, de asemenea, plecarea lui Terim.

Sub conducerea lui Terim, Panathinaikos a rămas în cursa pentru titlu înainte de a ajunge pe locul patru după trei înfrângeri consecutive. Miercuri, echipa Panathinaikos a fost învinsă de formaţia PAOK, antrenată de Răzvan Lucescu, scor 4-1.

Liderul campionatului, PAOK, întâlneşte duminică, în ultima etapă, rivala din oraş, Aris. O înfrângere ar putea oferi titlul celei de-a doua clasate, AEK Atena, care întâlneşte Lamia.

mail-share icon Email
viewscnt