Ultima oră
Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2 Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2
Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 2-2, în direct la Prima Sport 1! Oancea profită de gafa lui Golubovic VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 2-2, în direct la Prima Sport 1! Oancea profită de gafa lui Golubovic
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!
Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV
Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami

Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”

FC Botoșani Publicat de Tudor Moisa pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21569416/1/fc-botosani-dinamo-biucuresti-superliga-superbet-play-out-23-04-2024-1.jpg

FC Botoşani a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, marţi seară.

La scorul de 1-1, Abdallah a avut o intrare horror cu talpa pe capul lui Benzar. Dinamovistul a fost eliminat, iar jucătorul moldovenilor a avut nevoie de ambulanţă, pentru a fi scos de pe teren.

Acum, Romario Benzar a avut o primă reacţie după incident. Fotbalistul moldovenilor a dezvăluit că arbitrul Găman a vrut iniţial să îi dea doar galben lui Abdallah!

”Acum sunt bine. A fost vorba de o tăietură de 5 centimetri pe cap şi o gaură destul de adâncă. Aia era, de fapt, problema. Dar am trecut prin nişte investigaţii şi totul e în regulă. Mi-au făcut anestezie şi m-au cusut. Am plecat apoi acasă. M-am mai întors miercuri dimineaţa doar să-mi schimbe bandajul.

A fost o minge în aer, am sărit la duel şi am simţit imediat cum mi s-au înfipt în cap crampoanele lui Abdallah. Şi imediat o durere foarte, foarte mare! M-am speriat îngrozitor. Găman venise acolo să dea doar galben, dar când a văzut sângele s-a sucit.

Aşa mi-au zis colegii. Le spunea că nu a fost un contact de roşu! A schimbat doar când a remarcat consecinţele atacului.

Pauză minimum zece zile şi apoi o nouă evaluare. Dacă ar fi după mine, aş intra direct la următorul meci, dar nu se poate. E prea riscant. Sper să mai prind ultimele partide, să-mi ajut echipa să se salveze de la retrogradare”, a declarat Romario Benzar pentru sportpesurse.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele